perjantai 15. tammikuuta 2016

Taivaanrannanmaalari aloitti bloggaamisen


Jaahas. Tässä tää nyt olis. 

Juu eli terve vaan kaikille, nimeni on Sonja ja päätin vihdoin perustaa blogin. Blogin perustaminen on ollut mielessä jo kauan, mutta kun en vain ole saanut mitään aikaiseksi. Mutta ne ideathan ovat parhaita, jotka muhivat kauan ajatuksissa, eikö?

Blogi sai nimekseen Taivaanrannanmaalari joka kuvastaa täysin minua sekä ajatusmaailmaani. Mietin syvällisiä asioita ja ajatuksissani voi lennellä mitä erilaisempia ajatuksia. Ehkä olen omalla tavallaan sellainen luova hullu, mutta kuitenkin ihan symppis ja mukava tyyppi, uskoisin. Luulen, että saan oman ajatusmaailmani avulla luotua omasta elämästäni elämisen arvoisen vaikka se onkin loppupeleissä hyvin tavallinen.

Blogin halusin perustaa, koska luova hulluuteni haluaa pyrkiä esiin kirjoittamisen avulla. Pidän myös blogin päivittämisestä ja sen visuaalisen ilmeen ylläpitämisestä. Blogi on minulla tietynlainen tapa purkaa ajatuksiani sekä kirjoittaa ns. päiväkirjaa elämästäni, jonkinlainen harrastus.

Blogin aihetta ei ole rajattu mihinkään tiettyyn aihealueeseen vaan toimii enemmänkin päiväkirjana tai paikkana purkaa omia ajatuksia elämäni suhteen. Blogi sisältää perus arjen pyörittämistä iloineen ja suruineen. Haluan pitää blogin persoonallisena - eli en halua luoda itsestäni/elämästäni vääränlaista kuvaa vaan blogin sisältö pysyy hyvinkin aitona. Täydellistä elämää ruusunpunaisin reunoin ei ole tulossa - mutta kaikkea muuta maan ja taivaan välistä kylläkin.

Tervetuloa mukaan matkalleni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista. Pidetäänhän sisältö asiallisena, kiitos. :)