maanantai 15. helmikuuta 2016

Remppamokat


Tiedättekö sen tunteen, kun remontoi kohdetta x ja kuvittelee tekevänsä kaiken niin viimisen päälle ja vasta kohteen valmistuessa kokemuksien kautta valkenee kuinka ei olisi sittenkään kannattanut tehdä?!

On muuten ärsyttävä tunne. :D

Pohdin tätä aamulla kun heräsin ja katsoin tätä miehen asentamaa viritystä. Meillä on tosiaan olohuone heti tuossa lasioven takana kun katsoo ensimmäistä kuvaa. Koska talo on pieni niin huoneet ovat nimenomaan näin kiinni toisissaan ja tällä tarkoitin sitä että omaa rauhaa ei juuri ole vaan toisen tekemiset häiritsevät myös toista.

Eilen jäin tekemään koulujuttuja kun mies meni nukkumaan joten pimennysverhoksi oli ilmeisesti yrittänyt tuosta lakanasta saada apua.. Hieno sisustuselementti, eikö.. :D

Eli jos nyt saisi ottaa virheistään oppia ja remontoida uudelleen, niin vaikka lasiovet ovatkin hienot niin eihän ne ole millään muotoa käytännölliset tällaisessa tapauksessa kun yritettiin luoda makuuhuoneeseen omaa rauhaa - jotta toinen saisi tarpeen vaatiessa nukkua rauhassa vaikka toinen olisikin vielä hereillä.

Hyvä me! :D .. Kyllä tätä jo remontoidessa mietin, mutta ajattelin että asian kanssa pystyy elämään. Nyt kuitenkin ymmärtää, että olisi ollut fiksua valita toisin. Tehty kuitenkin mikä tehty. Sitten lasivoet olisivat mukavat ja käytännölliset jos remontoisimme yläkerran ja muuttaisimme oman makuuhuoneemme sinne, jolloin tämä nykyinen makuuhuone voisi olla vaan lisätilana täällä alakerrassa. Silloin lasiovet olisivat ihan passelit.

Mutta näillä mennään.

Onko teille sattunut jotain kömmähdyksiä jotka valkenevat vasta myöhemmin? Kertokaa minulle kokemuksia.. :)

Kyllästyin muuten tähän puhelimen erityisen huonoon kameraan ja siksi aionkin lähteä järkkäriostoksille ensimmäistä kertaa elämässäni.. On muuten hankalaa näin keltanokkana alkaa miettimään itselleen parhainta vaihtoehtoa! Mikä järjestelmäkamera olisi hyvä aloittelijalle? Mutta kuitenkin mielellään sellainen, että osaamisen karttuessa ei tarvitsisi heti lähteä taas kamerakaupoille? Kannattaako ostaa kunnon järkkäri vai onko minijärkkäreistä mihinkään? Kertokaa tyhmälle.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista. Pidetäänhän sisältö asiallisena, kiitos. :)