sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Vinkki: Vältä melonionnettomuus


Olen lähiaikoina innostunut vesimelonista taas uudelleen terveellisenä välipalana ja sen sijaan yritän välttää muita epäterveellisiä herkkuja. Olen kuitenkin kokemusten kautta oppinut myös huomattavan tärkeän taidon melonin syöntiin liittyen: Älä kuljeta melonia kainalossasi ilman kassia/koria tms, siinä käy huonosti!

Eräs iltapäivä ostin kaupasta melonin ja päätin fiksuna tyttönä ottaa melonin kainaloon ettei se vie tilaa kassissa ja ruttaa muita tuotteita. Reteenä tyttönä kävelin kaupasta ulos ja eikös tullut pieni havainnointi virhe ja liukastuin - meloni lipesi kädestä suoraan jäätyneelle pihamaalle. Lopputuloksen voitte arvata. :) Jälki oli vielä suht inhimillistä koska meloni ei mennyt miljoonasosiksi vaan kauniisti vain halki. Kyllä mua silti vähän nauratti ja hävetti siinä parkkipaikalla ihmisten keskellä. 

Heitin melonin osat vikkelästi takapenkin lattialle ja aloin nauraen ajamaan kotiin. Kotona ei tarvinnut enää etsiä puukkoa ja alkaa operoimaan meloneja, vaan sai ottaa vain lusikan kauniisee käteen ja kauhoa ääntä kohti. Namnam!

Onko teille lähiaikoina tapahtunut mitään hauskaa/tyhmää/noloa? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista. Pidetäänhän sisältö asiallisena, kiitos. :)