maanantai 1. helmikuuta 2016

VUOSI 2016 - Mietteitä tulevasta vuodesta


Yritän päästä jokaisesta kurssista läpi koulussa. Jep, rästejä ei saa jäädä roikkumaan! Plussaa olisi myös hyvä arvosana, mutta epäilen ettei niin tule käymään jokaisen kurssin kohdalla.

Tämän vuoden puolella saan maksettua yhden asuntolainani pois. Aionkin yrittää olla tarkkana rahojeni suhteen, jotta saan laitettua kaiken ylimääräisen rahan lainaani. Haluan nähdä sen päivän, kun lainan saldo on 0€.

Aion myös alkaa säästämään rahaa omaa taloamme varten. Toivon siis, että esimerkiksi 5 vuoden sisään voisimme miehen kanssa ostaa yhteisen talon - nyt asumme hänen pienessä talossaan.

Aion ylläpitää löytämääni liikuntaintoa. Kevään tullessa lenkkipolut siis kutsuu, siihen asti tahkotaan kuntosalilla kelien ollessa huonot.

Haluaisin ostaa rullaluistimet. Katsotaan, uskallanko sitten kesän koittaessa kuitenkaan. Vähän pelkään mitä siitä show'sta syntyisi.

Saan aloittaa uudessa työpaikassa äijävaltaisella alalla. Hieman jännittää, mutta tavoitteena selvitä tästä kesästä hengissä. Saan opetella esimerkiksi ajamaan trukkia, mitäköhän siitä tulee?

Vuosi 2016 on pyhitetty siivoamiselle - operaatio roinasta eroon siis käy kuumana, koska haluan nurkkia puhtaaksi ja ylimääräisestä tavarasta eroon.

Haluan panostaa puhtaaseen ruokavalioon, koska se antaa itselleni hyvän olon.

Toivon, että ennen tämän vuoden loppua olen haalinut kasaan yli 100op koulussa. 240op on siis valmis tutkinto.

Aion pyöräillä kesällä paljon paljon enemmän, enemmän kuin monina muina kesinä olen pyöräillyt yhteensä.

Haluan etsiä uusia jänniä lenkkeilypolkuja, huolehtimalla kuitenkin siitä etten eksy!



Aion yrittää saada tälle koirahauvalle onnellisen vanhuuden, koska tiedostan että vuodet vähenevät salakavalasti.

Yritän tehdä kaikkeni sen eteen, että olen onnellinen ja mieleni pääsääntöisesti iloinen.

Yritän kohdata rohkeasti uudet asiat (joudun toisinaan tekemään töitä tämän eteen) ja ottamaan ennakkoluulottomasti vastaan erilaiset mahdollisuudet. Mieleni toisinaan alkaa analysoimaan liikaa ja esimerkiksi vastustamaan muutosta, vaikka se muutos saattaisi olla ihan toivottua.

Yritän pitää arkeni sellaisena, että rakastan olla minä joka päivä.

Haluan jatkaa itseni etsimistä ja omien polkujeni rämpimistä. Seikkaillen haluan nähdä mitä ne tuovat tullessaan.

Haluan keskittyä blogiini ja jatkaa kirjoittamista. Toivon, että myös blogini kehittyisi ajan mittaan johonkin suuntaan. Aika näyttää.

Ja koska yksi pinnalinenkin toive täytyy olla - toivon, että saan pari liikakiloani pois. En suinkaan treenaamalla sen vuoksi, vaan treenamalla sen vuoksi että se antaa hyvän olon.

Yritän tehdä enemmän ruokaa, koska on ollut päiviä jolloin kunnon ruoka ja väliin. 

Toivon, että syksyllä talouteni on enemmän balanssissa jolloin minulla on mahdollisuus vähentää töitä jos siltä tuntuu ja keskittyä enemmän kouluun.



Viimeistään syksyllä on ostettava uusi tietokone, koska vanha vetelee viimeisiä. (Ja taisin juuri luvata, että syksyllä voi vähentää töitä?! Oh lord.)

Sama juttu puhelimen kanssa. Pakko investoida josain vaiheessa uuteen, koska vanha on jo hieman kyseenalainen. Aion kuitenkin yrittää selvitä viimeiseen asti.

Tekisi mieli myös uutta kameraa, koska nykyiset kamerat ovat.. noh.. aika alkeellisia. En vaan ole varma oppisinko ikinä kuvaamaan hienoja kuvia ja jaksaisinko esimerkiksi raahata isoa järkkäriä mukanani. Panostaisiko siis pokkariin vai kunnon järkkäriin? Siinäpä pulma. Rakastan kuitenkin valokuvaamista.

Aion olla armollinen itselleni. Suorittaja voisi lopettaa ruoskimasta itseään 24/7.

Haluan olla ymmärtäväinen miestäni kohtaan ja oppia kunnioittamaan erilaisuuttamme. Haluan uskoa tulevaisuuteemme ja yritän lopettaa sen kyseenalaistamisen.

Haluan testailla uusia ruokia ja oppia käyttämään niitä omassa ruoanlaitossani. Harmittavan usein tukeudun vanhoihin, tuttuihin ja turvallisiin.

Aion olla koko vuoden ilman alkoholia.

Pyrin kuluttamaan mahdollisimman vähän suklaata ja korvata tämän herkun muilla raaka-aineilla.

Haluan elää hetkessä ja nauttia esimerkiksi kesästä päivä kerrallaan. Toivotaan, että tulee kunnon kesä!

Aion haalia ylimääräiset kurssit koulusta jos niitä on tarjolla (esimerkiksi kesäksi), koska haluan valmistua etuajassa.

Haluan antaa itselleni aikaa olla minä.

Haluan unohtaa menneet ja tiputtaa sen painolastin hartioiltani. Panostaa keskittymiseni nykyhetkeen ja tulevaan.

Innolla odotan millainen minun vuodesta 2016 tulee. Omalla tavallaan tuntuu, että tämä on muutosten vuosi. Se mitä se sitten loppupeleissä on näyttää vain aika. Toivon, että kohtalo on keksinyt varalleni vain hyviä suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista. Pidetäänhän sisältö asiallisena, kiitos. :)